• Det ægte og autentiske vietnamesisk køkken
    Det ægte og autentiske vietnamesisk køkken
    Bonjour Vietnam er stedet, hvor man på et af Københavns smukkeste spisesteder, kan nyde rigelige portioner af Vietnams anderledes, skønne og friske køkken til priser, som alle kan være med på.
  • Most beautiful restaurants in Copenhagen
    Most beautiful restaurants in Copenhagen
    According to our customers`s reviews, Bonjour Vietnam is a one of the most beautiful restaurants in Copenhagen!
  • Besøg os
    Besøg os
    Restaurant Bonjour Vietnam Café og Restaurant, ligger i Teaterarkaden(Vesterbrogade 44, 1620 København V) på Vesterbro i lokalerne, hvor det tidligere sportscenter, Multisport, lå.

 

 

 

À La Cartè

Foretter/Snack retter

1
Ph b ò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.
89,00 kr
2

Ph g à - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.
89,00 kr
3 Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer. 89,00 kr

6

Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.

 

89,00 kr

7

Ch giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller
Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.
89,00 kr
10
G i cu n - friske ruller
Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir. 

95,00 kr
11

Cá ng cu n di ế p - friske ruller med tunfisk

Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe og bionda salat.



95,00 kr
12

Cá h i cu n n m - friske ruller med laks

Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.

95,00 kr
13

Th t bò cu n táo - friske ruller med oksefilet

Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.

95,00 kr
8

Cá ng tr n d u mè - spicy tunfisk

Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.

129,00 kr
9

Cá h i tr n d u mè - spicy laks

Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.

119,00 kr

 

14

Ca chiên xù - sprødestegte torskefilet

Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.



95,00 kr

Vietnamesiske salater med risnudler

70 G i t ô m - salat med tigerrejer

Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

149,00 kr
71. G i t ô m g à - salat med kylling og tigerrejer

Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

159,00 kr
72. G i cá h i - salat med råmarineret laks

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

169,00 kr
73. G i c á ng - salat med råmarineret tunfisk

Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

179,00 kr
74. G i h i s n th p c m - salat med alt godt fra havet

Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

169,00 kr
75. G i b ò - salat med oksefilet

Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

159,00 kr
76. G i m c - salat med blærksputter

Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

159,00 kr
77. G i g à - salat med kylling

Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

149,00 kr

Hovedretter

 

Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret med fx. chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor en af ingredienserne i en ret, som du godt kan tænke dig, skal du bare sige til.

30
Ph bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.
149,00 kr
31

Ph gà - hønsekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.
149,00 kr
32
Bún bò Huế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler
Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af. Fortæl os hvor stærkt krydret, du ønsker din suppe.
149,00 kr
34
Bò bít tết - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det i Vietnam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts.
149,00 kr
35
Bò né - stykker kalvefilet af på støbejerns tallerken
Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det i Viet Nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med stegt æggeblomme, vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts. Hvis du ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.
159,00 kr
36
Ch cá - grillet havaborre - fisk på støbejerns tallerken
Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat vietnamesiske pickles og rispandekage.
159,00 kr
37.
Tôm né - grillet tigerrejer på støbejerns tallerken
Grillede tigerrejer med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts, der serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat vietnamesiske pickles og rispandekage.
159,00 kr
38
Bún ch giò - salat med finnudler og stegte forsårruller
Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts.
149,00 kr
39
Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager
Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
149,00 kr
40
Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager
Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
149,00 kr
41
Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager
Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
169,00 kr
42
Gà xào ht điu - kylling med cashewnødder
Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.
169,00 kr
43
Tôm xào ht đi u - tigerrejer med cashewnødder
Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.
179,00 kr
44
Bún bò xào - risnudler med oksefilet
Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
149,00 kr
45
Bún gà xào - risnudler med kylling
Stegte risnudler med marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
149,00 kr
46
Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer
Stegte risnudler med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
169,00 kr
47
Cơm chiên bò - stegte ris med oksefilet
Stegte ris med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
149,00 kr
48
Cơm chiên gà - stegte ris med kylling
Stegte ris med marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
149,00 kr
49
Cơm chiên tô m - stegte ris med tigerrejer
Stegte ris med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
169,00 kr



50

Vt quay ngũ sc - stegt and

Stegt and, der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.

169,00 kr



51

Hi sn xào th p cm - alt godt fra havet

Stegte tigerrejer, blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og lidt chili.

179,00 kr



52

Mc xào satế - blæksprutter i rød chili sauce

Stegt blæksprutte tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød chilisauce.

159,00 kr



 









Vegetar Menu

Foretter

90. G i cu n chay - friske vietnamesiske vegetarruller Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynte, svøbt i rispapir. 89,00 kr
91.
G i rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat
Salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts.
99,00 kr

Hovedretter

92.
Rau xào chay
Stegte tofu med årstidens friske sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør)
139,00 kr
93.
C ơ m chi ê n chay
Stegte ris med tofu og årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.
139,00 kr
94.
Bún xào chay
Stegte risnudler med årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.
139,00 kr
95.
Đ u h ũ s t c à chua
Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.
139,00 kr
119,00 kr

 

 

Dessert

200. Trái cây sa chua Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter. 65,00 kr
201.
Chocolate nhit đi
Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
65,00 kr
202.

Kem trái cây

Is med torvets friske frugter

65,00 kr