vietnam japan china france italy south-korea

À La Cartè​

Foretter/snack retter​

1​

Ph​ở​b​ò​- vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.​

89,00 kr​

​2

Phgà- vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.​

89,00 kr​

3​

Bún bò Huế- stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.

​89,00 kr

6

Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.​

​89,00 kr​

7​

Chgiò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller

Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.​

89,00 kr​

10​

​Gỏi cuốn - friske ruller

Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.​

95,00 kr​

11​

Cá ngcun diếp - friske ruller med tunfisk

Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe og bionda salat.​

95,00 kr​

12​

Cá hi cun nm - friske ruller med laks

Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.​

95,00 kr​

13​

Tht bò cun táo - friske ruller med oksefilet

Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.​

95,00 kr​

8​

Cá ngtrn du mè - spicy tunfisk

Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.​

129,00 kr​

9​

Cá hi trn du mè - spicy laks

Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.​

119,00 kr​

14​

Ca chiên xù - sprødestegte torskefilet

Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.​

95,00 kr​

Vietnamesiske salater med risnudler

70

Gỏi tôm - salat med tigerrejer

Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.​

149,00 kr

71

Gỏi tôm gà - salat med kylling og tigerrejer

Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.​

159,00 kr​

72

Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

169,00 kr​

73

Gỏi cá ngừ - salat med råmarineret tunfisk

Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

179,00 kr​

74

Gỏi hải sản thập cẩm - salat med alt godt fra havet

Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

169,00 kr​

75

Gỏi bò - salat med oksefilet

Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

159,00 kr​

76

Gỏi mực - salat med blærksputter

Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

159,00 kr​

77

Gỏi gà - salat med kylling

Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

149,00 kr​

Hovedretter​

Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret med fx. Chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor en af ingredienserne I en ret, som du godt kan tænke dig, skal du bare sige til.​​

30​

Ph bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.​

149,00 kr​

31​

Ph gà - hønsekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.​

149,00 kr​

32​

Bún bò Huế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler

Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af. Fortæl os hvor stærkt krydret, du ønsker din suppe.​

149,00 kr​

34​

Bò bít tết - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken

Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det i Vietnam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts.​

149,00 kr​

35​

Bò né - stykker kalvefilet af på støbejerns tallerken

Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det i Viet Nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med stegt æggeblomme, vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts. Hvis du ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.​

159,00 kr​

36​

Ch cá - grillet havaborre - fisk på støbejerns tallerken

Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat vietnamesiske pickles og rispandekage.

159,00 kr​

37​

Tôm né - grillet tigerrejer på støbejerns tallerken

Grillede tigerrejer med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts, der serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat vietnamesiske pickles og rispandekage.

159,00 kr​

38​

Bún ch giò - salat med finnudler og stegte forsårruller

Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts.​

149,00 kr​

39​

Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager

Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.​

149,00 kr​

40​

Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.​

149,00 kr​

41​

Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.​

169,00 kr​

42​

Gà xào ht điu - kylling med cashewnødder

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.​

169,00 kr​

43​

Tôm xào ht điu - tigerrejer med cashewnødder

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.​

179,00 kr​

44​

Bún bò xào - risnudler med oksefilet

Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.​

149,00 kr​

45​

Bún gà xào - risnudler med kylling

Stegte risnudler med marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.​

149,00 kr​

46​

Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer

Stegte risnudler med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.​

169,00 kr​

47​

Cơm chiên bò- stegte ris med oksefilet

Stegte ris med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.​

149,00 kr​

48​

Cơm chiên gà - stegte ris med kylling

Stegte ris med marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.​​

149,00 kr​

49​

Cơm chiên tôm - stegte ris med tigerrejer

Stegte ris med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.​

169,00 kr​

50​

Vt quay ngũ sc - stegt and

Stegt and, der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.​

169,00 kr​

51​

Hi sn xào thp cm - alt godt fra havet

Stegte tigerrejer, blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og lidt chili.​

179,00 kr​

52​

Mc xào satế- blæksprutter i rød chili sauce

Stegt blæksprutte tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød chilisauce.​

159,00 kr​

Vegetar Menu

Foretter

90

Gi cun chay - friske vietnamesiske vegetarruller Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynte, svøbt i rispapir.

89,00 kr​

91​

Gi rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat

Salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts.​

99,00 kr​

Hovedretter​​

92​

Rau xào chay

Stegte tofu med årstidens friske sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør)​

139,00 kr​

93​

Cơm chiên chay

Stegte ris med tofu og årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.​

139,00 kr​

94​

Bún xào chay

Stegte risnudler med årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.​

139,00 kr​

95​

Đu hũst càchua

Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.​

139,00 kr​

119,00 kr​

Dessert

200​

Trái cây sa chua Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.​

65,00 kr​

201

Chocolate nhit đi

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.​

65,00 kr​

202

Kem trái cây

Is med torvets friske frugter​

65,00 kr​

​Selskabs menuer

​​Teater menu (m1)

Forret - vælg I mellem:

A - phở bò - oksekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med friske krydderurter, lime, sauce og bønnespirer.

B - chả giò - stegte forsårruller

Vietnamesisk stegte forårsruller; hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske

Bønnespirer svøbt I en rispandekage og stegt gyldne.

C - hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg.

Hovedret - vælg imellem:

E - gỏI bò - oksekødsalat

Autentisk vietnamesisk salat med med rosastegt oksefilet, lotus, grøn mango, papaya, fintsnittet hvidkål og gulerod I en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, peanuts og sesamfrø.

Kan serveres med chili efter dit eget ønske.

F - bò bít tết - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken

Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,

Som man gør det I viet nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,

Med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.

Serveres med jasminris som tilbehør

G - chả cá hanoi - grillet havaborre på støbejerns tallerken

Lokal fiskeret fra hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.

Dessert - vælg imellem:

H - tráI cây sữa chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

I - chocolate nhiệt đớI

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

K - kem tráI cây

Is med torvets friske frugter.

249

Indokina menu (m2)

Forret

Tre vietnamesiske lækker fingermad:

GỏI cuốn

Vietnamesisk frisk forsårruller: tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer,

Risnudler og friske koriander svøbt I en frisk rispandekage.

Chả giò

Vietnamesisk forsårruller: hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske

Bønnespirer svøbt I en rispandekage og stegt gyldne.

Ca chiên xù

Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet

Sød chilisauce.

Hovedret (væg imellem)

GỏI cá hồI

Salat med råmarineret laks, grøntsager I en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø

(serveres med risnudler)

Vịt quay ngũ sắc

Sprød stegt and tilberedt med årstidens friske grøntsager.

(serveres med ris som tilbehør)

Bò bít tết (steak af kalvefilet)

Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,

Som man gør det I viet nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,

Med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.

Dessert- vælg imellem:

H - tráI cây sữa chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

I - chocolate nhiệt đớI

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

K - kem tráI cây

Is med torvets friske frugter.

Kr. 259,-

Det vidunderlige friske vietnamsiske køkken (m3)

Forret

Thịt bò cuốn táo (friske rulle med oksefilet)

Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.

Hovedret - vælg imellem:

GỏI cá ngừ (tunfisksalat)

Frisk salat med råmarineret laks I en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø.,

Bún chả giò (salat med finnudler og stegte forsårruller)

Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt I en rispandekage og stegt gyldne.

Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø

Og finthakkede peanuts ovenpå.

Dessert- vælg imellem:

TráI cây sữa chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

Bánh sôcôla kèm tráI cây

Hjemmelavet chokoladekage med frisk frugt

Kem tráI cây

Torvets friske frugter med is

Kr. 259,-

Vores nordvietnamesiske specialiteter (m4)

Forret- vælg imellem:

GỏI cuốn (friske forsårruller)

Tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer, risnudler og friske koriander svøbt I en frisk rispandekage.

Phở bò (oksekødsuppe med risnudler)

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet, der efter ønske kan serveres rosa eller gennemstegt. Serveres med friske krydderurter og bønnespirer.

Salat - vælg imellem:

GỏI gà (kyllingsalat)

Salat med årstidens grøntsager og saftigt kyllingebryst I en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø.

GỏI cá hồI (laksesalat)

Salat med råmarineret laks, årstidens grøntsager I en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø

Hovedret- vælg imellem:

Bò né (kalvefiler stykker på støbejerns tallerken)

Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som

Man gør det I viet nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,

Med stegt æggeblomme, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.

Hvis du ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.

Bò xào rau (oksefilet med grøntsager)​

Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens friske grøntsager.

Gà xào rau (kylling med grøntsager)

Stegte kyllingestykker med årstidens friske sprøde grøntsager

(alle retter serveres med ris som tilbehør)

Dessert- vælg imellem:

H - tráI cây sữa chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

I - chocolate nhiệt đớI

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

K - kem tráI cây

Is med torvets friske frugter.

Kr.299,-

Mekong menu (m5)

(hvis I vælge denne menu, vil vi helst lave til jeres allesammen)

Forret:

Hotpot

Hot pot er en ret, hvor man har en stor stålgryde fyldt med simrende hjemmelavet vietnamesisk boullion på midten af ​​spisebordet, som man selv tilbereder maden I. Det omfatter helt tynde skiver oksefilet og masser af frisk grønt; enoki svampe, hvide champignon, vietnamesiske sorte skovsvampe, peberfrugt, frisk bambus, sugarsnaps, glaskål, lotus, hvidkål, kinakål, brocoli, kinaradise, tomat, gulerod, bønnespirer, glasnudler, vermicelli risnudler, flade risnudler, der lægges I gryden med den simrende boullion, hvorved maden på denne måde tilberedes ved bordet.

Mellemret:

Wrap & roll​

1. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.

2. De hjemmelavede vietnamesiske forårsruller er lavet af en fars af hakket kylling med skovøresvampe, løg, hvidløg og krydderier, der svøbes I en papirstynd rispandekage og dernæst steges sprøde og lækre.

3. Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt I frisk rispapir.

Hovedret:

Bò bít tết

Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det I viet nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. (serveres med vietnamesisk ris)

Dessert:

Bánh sôcôla, kem

Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter og is

Pris: 329kr/ pers​

Super tilbud, fra d.1 sep 2014 til d.31 dec 2015

Catering, ud af huset, mindst 10 kuverter.

Pris: 200/ kuvert, 8 retter I alt​

Tre forretter

1. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.

2. Cha giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller

Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt I rispapir og stegt gyldne.

3. Goi cuon - friske ruller

Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, agurk, peberfrugter, bønnespirer, friske koriander og mynte, svøbt I frisk rispapir

Hovedretter

1. Bún bò xào - risnudler med oksefilet

Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

2. Gà xào hat đieu - kylling med cashewnødder

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og ristede cashewnødder.

3. Hai san xào thap cam - alt godt fra havet

Stegte tigerrejer, blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegt friske grøntsager og lidt chili.

4. GỏI cá hồI - salat med råmarineret laks

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod I en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

1. Dessert

Bánh sôcôla​

Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter

Pris: 200 kr/ person

Gratis: Ris, risnudler, rejerchips

​Take away/ catering

Ring din take away bestilling ind.

Vi tilbyder også take away mad, hvis du hellere vil sidde hjemme hos dig selv og spise.

Hos Bonjour Vietnam kan vi tilbyde alt fra vietnams spændende køkken.

Vi bestræber os på at tilberede og servere den bedste vietnamesiske mad for vores kunder.

Vi bruger udelukkende friske råvarer, og alle retter bliver tilberedt medfriske grøntsager.

Ring din bestilling ind, så maden er klar, når du kommer og henter den.

I kan også bestille take away fra vores a la cart menu. Husk venligst, at retter nr.34, 35, 35, 37 gælder ikke som take away!

Catering?

Vil du holde festen hjemme men slippe for indkøb, planlægning og lang tid i køkkenet? Lad os forberede menuen, så du kun skal koncentrere dig om at feste med vennerne og familien.

Super tilbud

Catering, ud af huset, mindst 10 kuverter.

Pris: 200/ kuvert, 8 retter i alt

Perfekt til konfirmationsfest og fødselsdagsfest​

(Tre) Forretter

1. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli​

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.

2. Cha giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller

Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.

3. Goi cuon - friske ruller

Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, agurk, peberfrugter, bønnespirer, friske koriander og mynte, svøbt i frisk rispapir​

(Fire) Hovedretter

1. Bún bò xào - risnudler med oksefilet

Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

2. Gà xào hat đieu - kylling med cashewnødder

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og ristede cashewnødder.

3. Mucxào thap cam - stegte blæksprutte med chili

Stegte blæksprutte tilberedt med årstidens sprødstegt friske grøntsager og lidt chili.

4. Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

(En) Dessert

Bánh Sôcôla

Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter

Pris: 200 kr/ person

Gratis: Ris, risnudler, rejerchips

À la carte

Foretter/Snack retter

(Er du allergigk overfor noget, bedes du venligst at give besked til tjeneren når du bestiller mad).

1. Phở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler79

​Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.

​2. Phở gà - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler79

​Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.

​3. Bún bò Huế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler 79

Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.​

​5. Canh hoành thánh - hønsekødsuppe med vietnamesiske ravioli79

Hønsekødsuppe, med vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter og løg.​

​6. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli69

​Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.​

​7. Chả giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller 69

Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.

​8. Cá ngừ trộn dầu mè - spicy tunfisk 109

​Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.​

​9. Cá hồi trộn dầu mè - spicy laks 99

​Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.

​10. Gỏi cuốn - friske ruller 89

​Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.​

11. Cá ngừ cuốn diếp - friske ruller med tunfisk 89

​Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe og bionda salat.

1.Cá hồi cuốn nấm - friske ruller med laks 89

Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.

2.Thịt bò cuốn táo - friske ruller med oksefilet89

Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.

1.Tôm chiên xù - sprødestegte tigerrejer79

Sprødestegte tigerrejer, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.

2.Gỏi mực trộn măng tây - salat med blærksputte og asparges99

Vietnamesisk salat med blærksputte og asparges.

Vietnamesiske salater med risnudler

1.Gỏi tôm - salat med tigerrejer 129

Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

1.Gỏi tôm gà - salat med kylling og tigerrejer 149

Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

1.​Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks 149

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet
hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.​

1.Gỏi cá ngừ - salat med råmarineret tunfisk 159

Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.​

1.Gỏi hải sản thập cẩm - salat med alt godt fra havet 149

Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

1.Gỏi bò - salat med oksefilet 139

Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

1.Gỏi mực trộn măng tây - salat med blærksputter og asparges 139

Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

1.Gỏi gà - salat med kylling 129

Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret med fx. chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor noget, skal du bare sige til.

30. Phở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler129

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

31. Phở gà - hønsekødsuppe med risnudler 129

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

32. Bún bò Huế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler129

Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

33. Canh hoành thánh - hønsekødsuppe med vietnamesiske ravioli129

Hønsekødsuppe, med vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter og løg.

38. Bún chả giò - salat med finnudler og stegte forsårruller 129

Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts.

39. Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager129

Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

40. Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager 129

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

41. Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager139

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

42. Gà xào hạt điều - kylling med cashewnødder 149

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.

43. Tôm xào hạt điều - tigerrejer med cashewnødder 159

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.

44. Bún bò xào - risnudler med oksefilet 129

Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

45. Bún gà xào - risnudler med kylling 129

Stegte risnudler med marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

46. Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer139

Stegte risnudler med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

47. Cơm chiên bò - stegte ris med oksefilet129

Stegte ris med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

48. Cơm chiên gà - stegte ris med kylling 129

Stegte ris med marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

49. Cơm chiên tôm - stegte ris med tigerrejer 139

Stegte ris med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

51. Hải sản xào thập cẩm - alt godt fra havet149

Stegte tigerrejer, blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og lidt chili.

52. Mực xào satế - blæksprutter i rød chili sauce139

Stegt blæksprutte tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød

chilisauce.

53. Mực xào cần tây - blæksprutter med selleri 139

Stegte blæksprutter med citrongræs, selleri og chili.

Vegetar Menu

Foretter

  1. Gỏi cuốn chay - friske vietnamesiske vegetarruller 79
    Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynte, svøbt i rispapir.
  2. Gỏi rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat 99
    ​Salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts.

Hovedretter

  1. Rau xào chay 119
    ​Stegte tofu med årstidens friske sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør)
  1. Cơm chiên chay 119
    Stegte ris med tofu og årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.
  2. Bún xào chay 119
    Stegte risnudler med tofu årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.
  3. Đậu hũ sốt cà chua 139
    ​Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.
  4. Bí ngòi xào ớt 119​
    ​Stegt squash med forårsløg og hele tørrede chili

1.Nấm chiên tiêu 119

Stegte svampe med peber, forårsløg og hele tørrede chili

Tilbehør

300. Rejsechips 30 kr

301. Rispapir 5 kr/stk

302. Ris/ risnudler 25 kr

303. Cashewnødder 30 kr

Dessert

200 Trái cây sữa chua59

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter

201 Chocolate nhiệt đới 59

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

202 Kem trái cây59

Is med torvets friske frugter​

Dagens Take away 

(Normalt pris: 238 kr, i dag kun: 175 kr)

chopstick

Vietnamesisk Pho- suppe med oksefilet, koriander og risnuder

Normalt pris: 149 kr

chopstick

Stegte førsårsruller med kylling​

Normalt pris: 89 kr​

chopstick

 

BONJOUR VIETNAM ApS
Vesterbrogade 44
1620 København V.

Firmainformation

​Vesterbrogade 44 - 1620 København V

Åbningstider: 16.00 - 23.00

Tilmeld dig Bonjour Vietnams nyhedsbrev​

Hold kontakten med os

fb-f-logo-white-57     youtube_light_color_icon  twitter-bird-dark-bgs  instagram

Hvem er vores gæster / Hvem er vores gæster

Og mange flere, click here