vietnam japan china france italy south-korea

Selskaber

Teater Menu (M1)

Forret - Vælg i mellem:

A - Phở bò - oksekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med friske krydderurter, lime, sauce og bønnespirer.

B - Chả giò - stegte forsårruller

Vietnamesisk stegte forårsruller; Hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske

Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.

C - Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg.

Hovedret - Vælg imellem:

E - Gỏi bò - oksekødsalat

Autentisk vietnamesisk salat med med rosastegt oksefilet, lotus, grøn mango, papaya, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, peanuts og sesamfrø.

Kan serveres med chili efter dit eget ønske.

F - Bò bít tết - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken

Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,

som man gør det i Viet Nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,

med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.

Serveres med jasminris som tilbehør

G - Chả cá Hanoi - grillet havaborre på støbejerns tallerken

Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.

Dessert - Vælg imellem:

H - Trái cây sữa chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

I - Chocolate nhiệt đới

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

K - Kem trái cây

Is med torvets friske frugter.

249

Indokina menu (M2)

Forret

Tre vietnamesiske lækker fingermad:

Gỏi cuốn

Vietnamesisk frisk forsårruller: tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer,

risnudler og friske koriander svøbt i en frisk rispandekage.

Chả giò

Vietnamesisk forsårruller: hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske

Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.

Ca chiên xù

Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.

Hovedret (Væg imellem)

Gỏi cá hồi

Salat med råmarineret laks, grøntsager i en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø

(Serveres med risnudler)

Vịt quay ngũ sắc

Sprød stegt and tilberedt med årstidens friske grøntsager.

(Serveres med ris som tilbehør)

Bò bít tết (Steak af kalvefilet)

Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,

som man gør det i Viet Nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,

med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.

Dessert- Vælg imellem:

H - Trái cây sữa chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

I - Chocolate nhiệt đới

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

K - Kem trái cây

Is med torvets friske frugter.

Kr. 259,-

Det vidunderlige friske vietnamsiske køkken (M3)

Forret

Thịt bò cuốn táo (friske rulle med oksefilet)

Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.

Hovedret - Vælg imellem:

Gỏi cá ngừ (Tunfisksalat)

Frisk salat med råmarineret laks i en dressing af vineddike, citron og peanuts og garneret med, sesamfrø.,

Bún chả giò

(Salat med finnudler og stegte forsårruller)

Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.

Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø

og finthakkede peanuts ovenpå.

Dessert- Vælg imellem:

Trái cây sữa chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

Bánh sôcôla kèm trái cây

Hjemmelavet chokoladekage med frisk frugt

Kem trái cây

Torvets friske frugter med is

Kr. 259,-

Vores Nordvietnamesiske specialiteter (M4)

Forret- Vælg imellem:

Gỏi cuốn (Friske forsårruller)

Tigerrejer, fint skåret kylling, bønnespirer, risnudler og friske koriander svøbt i en frisk rispandekage.

Phở bò (Oksekødsuppe med risnudler)

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet, der efter ønske kan serveres rosa eller gennemstegt. Serveres med friske krydderurter og bønnespirer.

Salat - Vælg imellem:

Gỏi gà (Kyllingsalat)

Salat med årstidens grøntsager og saftigt kyllingebryst i en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø.

Gỏi cá hồi (Laksesalat)

Salat med råmarineret laks, årstidens grøntsager i en dressing af vineddike, fiskesauce, chili, hvidløg, citron og peanuts og garneret med sesamfrø

Hovedret- Vælg imellem:

Bò né (Kalvefiler stykker på støbejerns tallerken)

Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som

man gør det i Viet Nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken,

med stegt æggeblomme, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå.

Hvis du ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.

Bò xào rau (Oksefilet med grøntsager)

Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens friske grøntsager.

Gà xào rau (Kylling med grøntsager)

Stegte kyllingestykker med årstidens friske sprøde grøntsager

(Alle retter serveres med ris som tilbehør)

Dessert- Vælg imellem:

H - Trái cây sữa chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

I - Chocolate nhiệt đới

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

K - Kem trái cây

Is med torvets friske frugter.

Kr.299,-

Mekong menu (M5)

(Hvis I vælge denne menu, vil vi helst lave til jeres allesammen)

Forret:

Hotpot

Hot pot er en ret, hvor man har en stor stålgryde fyldt med simrende hjemmelavet vietnamesisk boullion på midten af ​​spisebordet, som man selv tilbereder maden i. Det omfatter helt tynde skiver oksefiletogmasser af frisk grønt; enoki svampe, hvide champignon, vietnamesiske sorte skovsvampe, peberfrugt, frisk bambus, sugarsnaps, glaskål, lotus, hvidkål, kinakål, brocoli, kinaradise, tomat, gulerod, bønnespirer, glasnudler, vermicelli risnudler, flade risnudler, der lægges i gryden med den simrende boullion, hvorved maden på denne måde tilberedes ved bordet.

Mellemret

Wrap & Roll

1. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.

2. De hjemmelavede vietnamesiske forårsruller er lavet af en fars af hakket kylling med skovøresvampe, løg, hvidløg og krydderier, der svøbes i en papirstynd rispandekage og dernæst steges sprøde og lækre.

3. Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.

​​

Hovedret

Bò bít tết

Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det i Viet Nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. (Serveres med vietnamesisk ris)

Dessert:

Bánh sôcôla, kem

Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter og is

Pris: 329kr/ pers

Dagens Take away 

(Normalt pris: 238 kr, i dag kun: 175 kr)

chopstick

Vietnamesisk Pho- suppe med oksefilet, koriander og risnuder

Normalt pris: 149 kr

chopstick

Stegte førsårsruller med kylling​

Normalt pris: 89 kr​

chopstick

 

BONJOUR VIETNAM ApS
Vesterbrogade 44
1620 København V.

Firmainformation

​Vesterbrogade 44 - 1620 København V

Åbningstider: 16.00 - 23.00

Tilmeld dig Bonjour Vietnams nyhedsbrev​

Hold kontakten med os

fb-f-logo-white-57     youtube_light_color_icon  twitter-bird-dark-bgs  instagram

Hvem er vores gæster / Hvem er vores gæster

Og mange flere, click here