vietnam japan china france italy south-korea

​Selskabs menuer

​3 retter - Teater Menu (249 kr)

Forret - Vælg i mellem:

A - Ph ở bò - oksekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af

mør oksefilet. Serveres med friske koriander, lime og chilisauce.

B - Ch ả giò - stegte forsårruller

Vietnamesisk stegte forårsruller; Hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske

Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.

C - Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret hakket kylling, krydderurter og løg.

D - Cá chiên xù - sprødestegte torskefilet

Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.

Hovedret - Vælg imellem:

E - G ỏ i bò - oksekødsalat

Autentisk vietnamesisk salat med med rosastegt oksefilet, lotus, grøn mango, papaya,

fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, peanuts og sesamfrø.

F - Bò bít t ế t - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken

Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man

gør det i Viet Nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken, med vietnamesiske

pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. Serveres med jasminris som tilbehør

G - Ch ả cá Hanoi - grillet havaborre på støbejerns tallerken

Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og

serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.

Dessert - Vælg imellem:

H - Trái cây s ữ a chua : Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

I - Chocolate nhi ệ t đ ớ i : Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

K - Kem trái cây : Is med torvets friske frugter.

Vores 4 retter menu med Nordvietnamesiske specialiteter (299 kr)

Forret - Vælg i mellem:

L - G ỏ i cu ố n - friske vietnamesiske ruller

Vietnamesisk friske ruller: Tigerrejer, kylling, bønnespirer, risnudler, friske koriander og

mynthe svøbt i en frisk rispandekage.

A - Ph ở bò - oksekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og

skiver af mør oksefilet. Serveres med friske krydderurter, lime, sauce og bønnespirer.

Vietnamesisk salat - Vælg imellem:

N - G ỏ i gà - kyllingsalat

Autentisk vietnamesisk salat med kyllingebryst, lotus, grøn mango, papaya, hvidkål og

gulerød i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, peanuts og sesamfrø.

O - G ỏ i cá h ồ i - salat med råmarineret laks

Autentisk vietnamesisk salat med råmarineret laks, lotus, grøn mango, papaya, hvidkål og gulerød i

en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, peanuts og sesamfrø.

Hovedret (Alle retter serveres med ris som tilbehør) - Vælg imellem:

P - Bò né - kalvefiler stykker på støbejerns tallerken

Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør

det i Viet Nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken, med stegt æggeblomme,

vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. Hvis du ikke ønsker spejlæg, kan

du bare sige til.

Q - Bò xào rau - oksefilet med grøntsager

Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens friske grøntsager.

R - Gà xào rau - kylling med grøntsager

Stegte kyllingestykker med årstidens friske sprøde grøntsager.

Dessert - Vælg imellem:

H - Trái cây s ữ a chua : Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

I - Chocolate nhi ệ t đ ớ i : Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

K - Kem trái cây : Is med torvets friske frugter.

À la carte

Foretter/Snack retter

(Er du allergigk overfor noget, eller hvis du kan ikke lide koriander, peber frugter, peanuts, dild... bedes du venligst at give besked til tjeneren når du bestiller mad).

1. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 89

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og

skiver af mør oksefilet. Serveres med lime og friske koriander.

2. Ph ở gà - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler 89

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og

stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime og friske koriander.

3. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler 89

Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt

krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime

og friske koriander.

6. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli 89

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret hakket kylling, skovøresvampe,

krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.

7. Ch ả giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller 89

Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt

gyldne.

8. Cá ng ừ tr ộ n d ầ u mè - spicy tunfisk 129

Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.

9. Cá h ồ i tr ộ n d ầ u mè - spicy laks 119

Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og

fiskesauce.

10. G ỏ i cu ố n - friske ruller 95

Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer,

peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.

11. Cá ng ừ cu ố n di ế p - friske ruller med tunfisk 95

Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe

og bionda salat.

12. Cá h ồ i cu ố n n ấ m - friske ruller med laks 95

Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter,

enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.

13. Th ị t bò cu ố n táo - friske ruller med oksefilet 95

Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.

14. Cá chiên xù - sprødestegte torskefilet 89

Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.

Vietnamesiske salater med risnudler

70. G ỏ i tôm - salat med tigerrejer 149

Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

71. G ỏ i tôm gà - salat med kylling og tigerrejer 159

Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk,

fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø

og peanuts.

72. G ỏ i cá h ồ i - salat med råmarineret laks 169

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

73. G ỏ i cá ng ừ - salat med råmarineret tunfisk 179

Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk,

fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø

og peanuts.

74. G ỏ i h ả i s ả n th ậ p c ẩ m - salat med alt godt fra havet 169

Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grøn

mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike,hvidløg,

lime, sesamfrø og peanuts.

75. G ỏ i bò - salat med oksefilet 159

Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø

og peanuts.

76. G ỏ i m ự c tr ộ n măng tây - salat med blærksputter og asparges 159

Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, hvidløg,

lime, sesamfrø og peanuts.

77. G ỏ i gà - salat med kylling 149

Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret

med fx. chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor noget, eller du vil ikke have koriander, peanuts, peber

frugter... skal du bare sige til.

30. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 149

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver

af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

31. Ph ở gà - hønsekødsuppe med risnudler 149 Den kendte

vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt

kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

32. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler 149

33. Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt

krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres

med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

34. Bò bít t ế t - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken 149 Steak af

supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,

som man gør det i Vietnam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken

med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts.

35. Bò né - stykker kalvefilet af på støbejerns tallerken 159 Stykker af

supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man

gør det i Viet Nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med stegt

æggeblomme, vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts. Hvis du

ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.

36. Ch ả cá - grillet havaborre - fisk på støbejerns tallerken 159 Lokal

fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så

du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat vietnamesiske pickles

og rispandekage.

37. Tôm né - grillet tigerrejer på støbejerns tallerken 159

Grillede tigerrejer med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts,

der serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat

vietnamesiske pickles og rispandekage.

38. Bún ch ả giò - salat med finnudler og stegte forsårruller 149

Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer

svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles

samt sesamfrø og finthakkede peanuts.

39. Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager 149 Stykker af

fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske

grøntsager.

40. Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager 149 Stegte

kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

41. Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager 169 Stegte tigerrejer

tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

42. Gà xào h ạ t đi ề u - kylling med cashewnødder 169 Stegte kyllingestykker

tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.

43. Tôm xào h ạ t đi ề u - tigerrejer med cashewnødder 179 Stegte tigerrejer

tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.

44. Bún bò xào - risnudler med oksefilet 149 Stegte risnudler med

marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

45. Bún gà xào - risnudler med kylling 149 Stegte risnudler med

marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og

hvidløg.

46. Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer 169 Stegte risnudler med

tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

47. C ơ m chiên bò - stegte ris med oksefilet 149 Stegte ris med

marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

48. C ơ m chiên gà - stegte ris med kylling 149 Stegte ris med

marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og

hvidløg.

49. C ơ m chiên tôm - stegte ris med tigerrejer 169 Stegte ris med tigerrejer

tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

50. V ị t quay ngũ s ắ c - stegt and 169 Stegt and, der serveres med

årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.

51. H ả i s ả n xào th ậ p c ẩ m - alt godt fra havet 179 Stegte tigerrejer,

blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager

og lidt chili.

52. M ự c xào sat ế - blæksprutter i rød chili sauce 159 Stegt blæksprutte

tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød

chilisauce.

Vegetar Menu

Foretter

90. G ỏ i cu ố n chay - friske vietnamesiske vegetarruller 89

Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk,

friske koriander og mynte, svøbt i rispapir.

91. G ỏ i rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat 119 Salat med

tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime,

sesamfrø og peanuts.

Hovedretter

92. Rau xào chay 139 Stegte tofu med årstidens friske

sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør)

93. C ơ m chiên chay 139 Stegte ris med tofu og årstidens

friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.

94. Bún xào chay 139 Stegte risnudler med tofu årstidens

friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.

95. Đ ậ u hũ s ố t cà chua 139 Sprødstegt tofu lagt på en bund af

vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.

Tilbehør

300. Rejechips 40 kr

301.Rispapir 5 kr/stk

302. Ris/ risnudler 35 kr

303. Cashewnødder 50 kr

Dessert

200 Trái cây s ữ a chua 65 Syrlig sød dessert

yoghurt serveret friske tropiske frugter.

201 Chocolate nhi ệ t đ ớ i 65 Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

202 Kem trái cây 65 Is med torvets friske frugter

Dagens Take away 

(Normalt pris: 238 kr, i dag kun: 175 kr)

chopstick

Vietnamesisk Pho- suppe med oksefilet, koriander og risnuder

Normalt pris: 149 kr

chopstick

Stegte førsårsruller med kylling​

Normalt pris: 89 kr​

chopstick

 

BONJOUR VIETNAM ApS
Vesterbrogade 44
1620 København V.

Firmainformation

​Vesterbrogade 44 - 1620 København V

Åbningstider: 16.00 - 23.00

Tilmeld dig Bonjour Vietnams nyhedsbrev​

Hold kontakten med os

fb-f-logo-white-57     youtube_light_color_icon  twitter-bird-dark-bgs  instagram

Hvem er vores gæster / Hvem er vores gæster

Og mange flere, click here