vietnam japan china france italy south-korea

​Take away/ Catering ​

Ring din bestilling ind på Tlf 53 53 67 97

Dagens Take away menu

Normalt pris: 238 kr, i dag kun: 175 kr

1. Vietnamesisk Pho- suppe med oksefilet, koriander og risnuder​

2. Stegte førsårsruller med kylling​​

Det tager vores kokke ca. 20 minutter for at lave din Take away

Ring din bestilling ind, så maden er klar, når du kommer og henter den. I kan også bestille take awayfra vores a la cart menu. Husk venligst, at retter nr.34, 35, 36, 37 gælder ikke som Take away

Skal du fejre en festlig begivenhed - stor eller lille - eller skal du have hurtig gæste­mad?

En festlig begivenhed?

En frokost eller middag med vietnamesisk mad, sammen med familie, venner eller arbejdskollegaer, er et godt alter­nativ til traditionel mad.

​Vi tilbereder en dejlig, eksotisk frokost eller middag. Ring og fortæl hvad du kunne tænke dig at tilbyde dine gæster, så laver vi maden til jeres arrangement.

Ring og bestil vores Catering til dit næste arrangement på tlf. 53 53 67 97.

Vores tilbud til Catering med 8 retter - 200 kr per person

CATERING, UD AF HUSET, MINDST 10 KUVERTER.

TRE FORRETTER

1. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.

2. Cha giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller

Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.

3. Goi cuon - friske ruller

Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, agurk, peberfrugter, bønnespirer, friske koriander og mynte, svøbt i frisk rispapir

HOVEDRETTER

1. Bún bò xào - risnudler med oksefilet​

Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

2. Gà xào hat đieu - kylling med cashewnødder

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og ristede cashewnødder.

3.​ Mực xào sa tế - Blæksputter i chilisauce

Stegte blæksprutte tilberedt med årstidens sprødstegt friske grøntsager og lidt chili.

4.​Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

1. DESSERT

Bánh sôcôla

Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter

Pris: 200 kr/ person

Gratis: Ris, risnudler, rejerchips

À la carte

Foretter/Snack retter

(Er du allergigk overfor noget, eller hvis du kan ikke lide koriander, peber frugter, peanuts, dild... bedes du

venligst at give besked til tjeneren når du bestiller mad).

1. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 89

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og

skiver af mør oksefilet. Serveres med lime og friske koriander.

2. Ph ở gà - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler 89

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og

stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime og friske koriander.

3. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler 89

Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt

krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime

og friske koriander.

6. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli 89

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret hakket kylling, skovøresvampe,

krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.

7. Ch ả giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller 89

Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt

gyldne.

8. Cá ng ừ tr ộ n d ầ u mè - spicy tunfisk 129

Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.

9. Cá h ồ i tr ộ n d ầ u mè - spicy laks 119

Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og

fiskesauce.

10. G ỏ i cu ố n - friske ruller 95

Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer,

peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.

11. Cá ng ừ cu ố n di ế p - friske ruller med tunfisk 95

Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe

og bionda salat.

12. Cá h ồ i cu ố n n ấ m - friske ruller med laks 95

Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter,

enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.

13. Th ị t bò cu ố n táo - friske ruller med oksefilet 95

Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.

14. Cá chiên xù - sprødestegte torskefilet 89

Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.

Vietnamesiske salater med risnudler

Salater

70. Gỏi tôm - salat med tigerrejer 149

Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

71. Gỏi tôm gà - salat med kylling og tigerrejer 159

Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk,

fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø

og peanuts.

72. Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks 169

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

73. Gỏi cá ngừ - salat med råmarineret tunfisk 179

Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk,

fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø

og peanuts.

74. G ỏ i h ả i s ả n th ậ p c ẩ m - salat med alt godt fra havet 169

Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grøn

mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike,hvidløg,

lime, sesamfrø og peanuts.

75. Gỏi bò - salat med oksefilet 159

Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø

og peanuts.

76. Gỏi mự c trộn măng tây - salat med blærksputter og asparges 159

Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, hvidløg,

lime, sesamfrø og peanuts.

77. Gỏi gà - salat med kylling 149

Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet

hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret

med fx. chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor noget, eller du vil ikke have koriander, peanuts, peber

frugter... skal du bare sige til.

30. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 149

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver

af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

31. Ph ở gà - hønsekødsuppe med risnudler 149 Den kendte

vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt

kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

32. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler 149

Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske konges domicil

Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse.

Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

38. Bún ch ả giò - salat med finnudler og stegte forsårruller 149

Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer

svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles

samt sesamfrø og finthakkede peanuts.

39. Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager 149

Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

40. Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager 149

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

41. Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager 169

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

42. Gà xào h ạ t đi ề u - kylling med cashewnødder 169

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.

43. Tôm xào h ạ t đi ề u - tigerrejer med cashewnødder 179

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.

44. Bún bò xào - risnudler med oksefilet 149

Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

45. Bún gà xào - risnudler med kylling 149

Stegte risnudler med marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

46. Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer 169

Stegte risnudler med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

47. C ơ m chiên bò - stegte ris med oksefilet 149

Stegte ris med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

48. C ơ m chiên gà - stegte ris med kylling 149

Stegte ris med marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

49. C ơ m chiên tôm - stegte ris med tigerrejer 169

Stegte ris med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

50. V ị t quay ngũ s ắ c - stegt and 169

Stegt and, der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.

51. H ả i s ả n xào th ậ p c ẩ m - alt godt fra havet 179

Stegte tigerrejer, blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og lidt chili.

52. M ự c xào sat ế - blæksprutter i rød chili sauce 159

Stegt blæksprutte tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød chilisauce.

Vegetar Menu

Foretter

90. G ỏ i cu ố n chay - friske vietnamesiske vegetarruller 89

Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk,

friske koriander og mynte, svøbt i rispapir.

91. G ỏ i rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat 119

Salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts.

Hovedretter

92. Rau xào chay 139

Stegte tofu med årstidens friske sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør)

93. C ơ m chiên chay 139

Stegte ris med tofu og årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.

94. Bún xào chay 139

Stegte risnudler med tofu årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.

95. Đ ậ u hũ s ố t cà chua 139

Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.

Tilbehør

300. Rejechips 40 kr

301. Rispapir 5 kr/stk

302. Ris/ risnudler 35 kr

303. Cashewnødder 50 kr

Dessert

200. Trái cây s ữ a chua 65

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.

201. Chocolate nhi ệ t đ ớ i 65

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

Dagens Take away 

(Normalt pris: 238 kr, i dag kun: 175 kr)

chopstick

Vietnamesisk Pho- suppe med oksefilet, koriander og risnuder

Normalt pris: 149 kr

chopstick

Stegte førsårsruller med kylling​

Normalt pris: 89 kr​

chopstick

 

BONJOUR VIETNAM ApS
Vesterbrogade 44
1620 København V.

Firmainformation

​Vesterbrogade 44 - 1620 København V

Åbningstider: 16.00 - 23.00

Tilmeld dig Bonjour Vietnams nyhedsbrev​

Hold kontakten med os

fb-f-logo-white-57     youtube_light_color_icon  twitter-bird-dark-bgs  instagram

Hvem er vores gæster / Hvem er vores gæster

Og mange flere, click here