Uncategorized

Grundet renovering i køkkenet er vi nødsaget til at holde lukket i nogle dage

Grundet renovering i køkkenet er vi nødsaget til at holde lukket i nogle dage.

Vi beklager ulejligheden. Vi håber, at du stadig kan finde et godt vietnamesisk måltid på en af vores nærliggende restauranter.

Vi vil gerne beklage ulejligheden, dette måtte have medført.

Vi er nødt til at lukke et par dage på grund af renovering i vores køkken. Vi beklager ulejligheden.

Vi beklager at kunne meddele, at vores restaurant holder lukket fra i morgen (8/5) til næste fredag (8/10) på grund af renovering i køkkenet. Vi beklager ulejligheden og takker for din forståelse.

Grundet renoveringer i vores køkken, er vi nødsaget til at holde lukket i den kommende uge. Det er grunden til, at vi undskylder for ulejligheden, og vi takker oprigtigt for din forståelse.

Et par kunder har skrevet ind for at klage over restaurantens lukning, og vi forstår, at det ikke er en situation, som nogen af os ønsker at stå i. Men på grund af nogle renoveringer i vores køkken, er vi nødsaget til at holde lukket i et par dage . Vi håber, at denne lukning kun vil vare i kort tid, men lige nu er vi usikre på, hvor lang tid de vil tage.

Grundet renovering i køkkenet er vi nødsaget til at holde lukket i nogle dage. Et par kunder har skrevet ind for at klage over restaurantens lukning, og vi forstår, at det ikke er en situation, som nogen af os ønsker at stå i. Men på grund af nogle renoveringer i vores køkken, er vi nødsaget til at holde lukket i et par dage . Vi håber, at denne lukning kun vil vare i kort tid, men lige nu er vi usikre på, hvor lang tid de vil tage.

Køkkenrenoveringerne vil kun tage et par dage, og vi vil være tilbage for at servere dig med vores lækre, men overkommelige vietnamesiske mad.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre, og vi håber, at du kan forstå nødvendigheden af disse ændringer. Vi håber, at du vil være i stand til at vende tilbage og nyde dine yndlingsretter om et par dage!

Grundet renovering i køkkenet er vi nødsaget til at holde lukket et par dage. Vi beklager ulejligheden og ser frem til at kunne betjene dig igen så hurtigt som muligt. Vi er nødsaget til at holde lukket et par dage på grund af renovering i køkkenet.

På grund af beliggenheden af denne restaurant var det ikke muligt at lave nogen ombygningsplaner, så der foregår kun indvendigt arbejde. Vi beder desværre om din forståelse og undskylder for den ulejlighed, dette måtte forårsage dig.

I denne periode kan du enten købe mad fra en af vores andre lokationer eller nyde vores madleveringsservice!

Lige siden renoveringen af køkkenet har vores restaurant været lukket i et par dage.

Grundet renovering i køkkenet er vi nødsaget til at holde lukket i nogle dage.

Restauranter adskiller sig ikke fra enhver anden industri, når det kommer til vedligeholdelse og forbedringer. Og selvom vi alle var begejstrede for udsigten til et renoveret køkken, havde det en uheldig konsekvens: Det betød, at vi måtte lukke i et par dage.

For nylig har vores køkken gennemgået nogle renoveringer, og som følge heraf er vi nødt til at holde lukket de næste par dage.

Tak for forståelsen, og vi beklager den ulejlighed, dette måtte have forårsaget.

På grund af renovering i køkkenet måtte den vietnamesiske restaurant holde lukket i et par dage. I løbet af denne tid undskylder de og takker deres lånere.

You May Also Like