vietnam japan china france italy south-korea

Det ægte og autentiske vietnamesisk køkken

Restaurant Bonjour Vietnam Café og Restaurant, ligger i Teaterarkaden(Vesterbrogade 44, 1620 København V) på Vesterbro i lokalerne, hvor det tidligere sportscenter, Multisport, lå.

Lige ved Det Ny Teater, Vesterbro Torv, biografen Vester Vov Vov og Københavns Bymuseum. Meget tæt på “den nederste af søerne”, Tycho Brahe Planetarium og biografen Imperial. Kun 400 meter fra Hovedbanen og Tivoli.

Ca.1 km til Forum, DGI Byen, Københavns Rådhus, Ny Carlsberg Glypotek, Dansk Design Center og Strøget. S-toget kører næsten til døren (Vesterport st. samt Hovedbanen). Desuden kører et væld af busser til/fra Vesterbrogade og Gl. Kongevej.

Stedet er usædvanligt smukt indrettet med skønne vietnamesiske kunsthåndværks genstande i form af fade lamper, vaser og skåle er brugt som dekoration overalt i restaurationen.​

Bonjour Vietnam’s ‘mission’ er at bringe et både moderne og traditionelt vietnamesisk køkken af særlig høj kvalitet, i smukke rammer til Vesterbro, i et prisleje alle kan betale.

En specialtet, der er et ’must’ for kødelskere hos ’Bonjour Vietnam’, er den vietnamesiske steak, Bò né, der serveres i en glohed støbejernstallerken med et spejlæg og en skøn blanding af krydderurter og grønt.​

Der benyttes ingen halv- eller helfabrikata i køkkenet, og alting laves fra grunden, som der er tradition for i Vietnam. Herudover bruger man generelt meget lidt fedtstof i maden, dog med enkelte undtagelser som fx. Cha Gio og Cha La lot, der begge er de velkendte vietnamesiske ruller svøbt i henholdsvis rispandekage og La lot blade. Mejeriprodukter bruges stort set heller ikke i vietnamesisk mad udover i visse desserter.

Det sunde vietnamesiske køkken kan derfor her nydes af alle med god samvittighed og igen til en pris alle kan betale.

Bonjour Vietnam har åbent alle ugens dage kl. 17.00, og køkkenet lukker kl.22.30.

Der er plads til 70 siddende gæster indenfor og 30 udenfor, når vejret tillader det​​​​

Dagens Take away Menu tilbud

(Hvis I vil gerne bestille Take away fra vores A la carte, venligst klik her)

(Normalt pris: 224 kr, i dag kun: 169 kr for 2 retter)

Spicy tunfisk med salat

Normalt pris: 129  kr​

Friske ruller med kylling og rejer

Normalt pris: 95 kr​

Firmainformation

​Vesterbrogade 44 - 1620 København V

We are open all year round except​​ 24, 25, 31 of Dec and 01 of January

Åbningstider: 16.00 - 23.00

Kontaktinformation

Ring på 53 53 67 97

Hold kontakten med os

fb-f-logo-white-57     youtube_light_color_icon  twitter-bird-dark-bgs  instagram

Hvem er vores gæster / Hvem er vores gæster

Og mange flere, click here