Ring din take away bestilling ind.
Vi tilbyder også take away mad, hvis du hellere vil sidde hjemme hos dig selv og spise.
Hos Bonjour Vietnam kan vi tilbyde alt fra vietnams spændende køkken.
Vi bestræber os på at tilberede og servere den bedste vietnamesiske mad for vores kunder.
Vi bruger udelukkende friske råvarer, og alle retter bliver tilberedt medfriske grøntsager.
Ring din bestilling ind, så maden er klar, når du kommer og henter den.
I kan også bestille take away fra vores a la cart menu. Husk venligst, at retter nr.34, 35, 35, 37 gælder ikke som take away!
Catering?
Vil du holde festen hjemme men slippe for indkøb, planlægning og lang tid i køkkenet? Lad os forberede menuen, så du kun skal koncentrere dig om at feste med vennerne og familien.
Super tilbud
Catering, ud af huset, mindst 10 kuverter.
Pris: 200/ kuvert, 8 retter i alt
Perfekt til konfirmationsfest og fødselsdagsfest
(Tre) Forretter
1. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.
2. Cha giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller
Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.
3. Goi cuon - friske ruller
Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, agurk, peberfrugter, bønnespirer, friske koriander og mynte, svøbt i frisk rispapir
(Fire) Hovedretter
1. Bún bò xào - risnudler med oksefilet
Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
2. Gà xào hat đieu - kylling med cashewnødder
Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og ristede cashewnødder.
3. Mucxào thap cam - stegte blæksprutte med chili
Stegte blæksprutte tilberedt med årstidens sprødstegt friske grøntsager og lidt chili.
4. Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks
Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
(En) Dessert
Bánh Sôcôla
Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter
Pris: 200 kr/ person
Gratis: Ris, risnudler, rejerchips
À la carte
Foretter/Snack retter
(Er du allergigk overfor noget, bedes du venligst at give besked til tjeneren når du bestiller mad).
1. Phở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 79
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.
2. Phở gà - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler 79
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.
3. Bún bò Huế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler 79
Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer.
5. Canh hoành thánh - hønsekødsuppe med vietnamesiske ravioli 79 Hønsekødsuppe, med vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter og løg.
6. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli 69
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af svinekød, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.
7. Chả giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller 69 Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.
8. Cá ngừ trộn dầu mè - spicy tunfisk 109
Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.
9. Cá hồi trộn dầu mè - spicy laks 99
Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.
10. Gỏi cuốn - friske ruller 89
Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.
11. Cá ngừ cuốn diếp - friske ruller med tunfisk 89
Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe og bionda salat.
1.Cá hồi cuốn nấm - friske ruller med laks 89
Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.
2.Thịt bò cuốn táo - friske ruller med oksefilet 89
Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.
1.Tôm chiên xù - sprødestegte tigerrejer 79
Sprødestegte tigerrejer, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.
2.Gỏi mực trộn măng tây - salat med blærksputte og asparges 99
Vietnamesisk salat med blærksputte og asparges.
Vietnamesiske salater med risnudler
1.Gỏi tôm - salat med tigerrejer 129
Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
1.Gỏi tôm gà - salat med kylling og tigerrejer 149
Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.