vietnam japan china france italy south-korea

À la carte

Foretter/Snack retter

(Er du allergigk overfor noget, eller hvis du kan ikke lide koriander, peber frugter, peanuts, dild... bedes du

venligst at give besked til tjeneren når du bestiller mad).

​1. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 89

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime og friske koriander.

89,-

2. Ph ở gà - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler 89

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime og friske koriander.

89,-

3. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler

Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime og friske koriander.

89,-

6. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli 89

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret hakket kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce

89,-

7. Ch ả giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller

Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.

89,-

​8. Cá ng ừ tr ộ n d ầ u mè - spicy tunfisk

Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce

129,-

9. Cá h ồ i tr ộ n d ầ u mè - spicy laks

Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.

119,-

10. G ỏ i cu ố n - friske ruller

Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.

95,-

11. Cá ng ừ cu ố n di ế p - friske ruller med tunfisk

Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe og bionda salat.

95,-

12. Cá h ồ i cu ố n n ấ m - friske ruller med laks

Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter,enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.

95,-

13. Th ị t bò cu ố n táo - friske ruller med oksefilet

Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter

95,-

​14. Cá chiên xù - sprødestegte torskefilet

Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.​

89,-

Salater - Vietnamesiske salater med risnudler

70. Gỏi tôm - salat med tigerrejer

Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

149,-

71. Gỏi tôm gà - salat med kylling og tigerrejer

Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts

159,-

72. Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

169,-

73. Gỏi cá ngừ - salat med råmarineret tunfisk

Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk,fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

179,-

74. G ỏ i h ả i s ả n th ậ p c ẩ m - salat med alt godt fra havet

Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grønmango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike,hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

169,-

75. Gỏi bò - salat med oksefilet

Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

159,-

76. Gỏi mự c trộn măng tây - salat med blærksputter og asparges

Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

159,-

77. Gỏi gà - salat med kylling

Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

149,-

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret

med fx. chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor noget, eller du vil ikke have koriander, peanuts, peber

frugter osv. skal du bare sige til.​

30. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af

149,-

31. Ph ở gà - hønsekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

149,-

32. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler

149,-

33. Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske

konges domicil

Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af

149,-

33. Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske

konges domicil

Stærkt krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af

149,-

34. Bò bít t ế t - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken

Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det i Vietnam.

Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts.

149,-

​35. Bò né - stykker kalvefilet af på støbejerns tallerken

Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør det i Viet Nam.

Kødet tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med stegt æggeblomme, vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts. Hvis du ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.

159,-

36. Ch ả cá - grillet havaborre - fisk på støbejerns tallerken

Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat vietnamesiske pickles og rispandekage.

159,-

37. Tôm né - grillet tigerrejer på støbejerns tallerken

Grillede tigerrejer med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts, der serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat vietnamesiske pickles og rispandekage.

159,-

38. Bún ch ả giò - salat med finnudler og stegte forsårruller

Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts.

149,-

39. Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager

Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

149,-

40. Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

149,-

41. Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

169,-

42. Gà xào h ạ t đi ề u - kylling med cashewnødder

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder..

169,-

43. Tôm xào h ạ t đi ề u - tigerrejer med cashewnødder

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.

179,-

44. Bún bò xào - risnudler med oksefilet

Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg

149,-

45. Bún gà xào - risnudler med kylling

Stegte risnudler med marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

149,-

46. Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer

Stegte risnudler med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg

169,-

47. C ơ m chiên bò - stegte ris med oksefilet

Stegte ris med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg

149,-

48. C ơ m chiên gà - stegte ris med kylling

Stegte ris med marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg

149,-

49. C ơ m chiên tôm - stegte ris med tigerrejer 169

Stegte ris med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.​

169,-

50. V ị t quay ngũ s ắ c - stegt and

Stegt and, der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.​

169,-

51. H ả i s ả n xào th ậ p c ẩ m - alt godt fra havet

Stegte tigerrejer, blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og lidt chili.

179,-

52. M ự c xào sat ế - blæksprutter i rød chili sauce

Stegt blæksprutte tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød chilisauce.

159,-

Vegetar Menu

Foretter

90. G ỏ i cu ố n chay - friske vietnamesiske vegetarruller

Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk,

friske koriander og mynte, svøbt i rispapir.

89,-

​91. G ỏ i rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat

Salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts

119,-

Hovedretter

92. Rau xào chay

Stegte tofu med årstidens friske sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør

139,-

93. C ơ m chiên chay

Stegte ris med tofu og årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg

139,-

94. Bún xào chay

Stegte risnudler med tofu årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidlø

139,-

95. Đ ậ u hũ s ố t cà chua

Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.

139,-

Tilbehør

300. Rejechips 40 kr

301. Rispapir 5 kr/stk

302. Ris/ risnudler 35 kr

303. Cashewnødder 50 kr

Dessert

200. Trái cây s ữ a chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.​

65,-

201. Chocolate nhi ệ t đ ớ i

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

65,-

202. Kem trái cây

Is med torvets friske frugter​

65,-

Dagens Take away Menu

(Normalt pris: 184 kr, i dag kun: 129 kr)

Oksekødssuppe med risnuler og koriander (lille)

Normalt pris: 89  kr​

Ruller med grøntsager, kylling og rejer 

(8 små ruller)

Normalt pris: 95 kr​

BONJOUR VIETNAM ApS
Vesterbrogade 44
1620 København V.

Firmainformation

​Vesterbrogade 44 - 1620 København V

Åbningstider: 16.00 - 23.00

Kontaktinformation

Ring på 53 53 67 97

Hold kontakten med os

fb-f-logo-white-57     youtube_light_color_icon  twitter-bird-dark-bgs  instagram

Hvem er vores gæster / Hvem er vores gæster

Og mange flere, click here