3 retter - Teater Menu (249 kr)
Forret - Vælg i mellem:
A - Ph ở bò - oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af
mør oksefilet. Serveres med friske koriander, lime og chilisauce.
B - Ch ả giò - stegte forsårruller
Vietnamesisk stegte forårsruller; Hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske
Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.
C - Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret hakket kylling, krydderurter og løg.
D - Cá chiên xù - sprødestegte torskefilet
Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.
Hovedret - Vælg imellem:
E - G ỏ i bò - oksekødsalat
Autentisk vietnamesisk salat med med rosastegt oksefilet, lotus, grøn mango, papaya,
fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, peanuts og sesamfrø.
F - Bò bít t ế t - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken
Steak af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man
gør det i Viet Nam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken, med vietnamesiske
pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. Serveres med jasminris som tilbehør
G - Ch ả cá Hanoi - grillet havaborre på støbejerns tallerken
Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og
serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.
Dessert - Vælg imellem:
H - Trái cây s ữ a chua : Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - Chocolate nhi ệ t đ ớ i : Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - Kem trái cây : Is med torvets friske frugter.
Vores 4 retter menu med Nordvietnamesiske specialiteter (299 kr)
Forret - Vælg i mellem:
L - G ỏ i cu ố n - friske vietnamesiske ruller
Vietnamesisk friske ruller: Tigerrejer, kylling, bønnespirer, risnudler, friske koriander og
mynthe svøbt i en frisk rispandekage.
A - Ph ở bò - oksekødsuppe med risnudler
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og
skiver af mør oksefilet. Serveres med friske krydderurter, lime, sauce og bønnespirer.
Vietnamesisk salat - Vælg imellem:
N - G ỏ i gà - kyllingsalat
Autentisk vietnamesisk salat med kyllingebryst, lotus, grøn mango, papaya, hvidkål og
gulerød i en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, peanuts og sesamfrø.
O - G ỏ i cá h ồ i - salat med råmarineret laks
Autentisk vietnamesisk salat med råmarineret laks, lotus, grøn mango, papaya, hvidkål og gulerød i
en marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, peanuts og sesamfrø.
Hovedret (Alle retter serveres med ris som tilbehør) - Vælg imellem:
P - Bò né - kalvefiler stykker på støbejerns tallerken
Stykker af supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man gør
det i Viet Nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejerns tallerken, med stegt æggeblomme,
vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts ovenpå. Hvis du ikke ønsker spejlæg, kan
du bare sige til.
Q - Bò xào rau - oksefilet med grøntsager
Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens friske grøntsager.
R - Gà xào rau - kylling med grøntsager
Stegte kyllingestykker med årstidens friske sprøde grøntsager.
Dessert - Vælg imellem:
H - Trái cây s ữ a chua : Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.
I - Chocolate nhi ệ t đ ớ i : Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
K - Kem trái cây : Is med torvets friske frugter.
À la carte
Foretter/Snack retter
(Er du allergigk overfor noget, eller hvis du kan ikke lide koriander, peber frugter, peanuts, dild... bedes du venligst at give besked til tjeneren når du bestiller mad).
1. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 89
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og
skiver af mør oksefilet. Serveres med lime og friske koriander.
2. Ph ở gà - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler 89
Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og
stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime og friske koriander.
3. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler 89
Specialitet fra den byen Hué, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt
krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres med lime
og friske koriander.
6. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli 89
Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret hakket kylling, skovøresvampe,
krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce.
7. Ch ả giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller 89
Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt
gyldne.
8. Cá ng ừ tr ộ n d ầ u mè - spicy tunfisk 129
Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.
9. Cá h ồ i tr ộ n d ầ u mè - spicy laks 119
Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og
fiskesauce.
10. G ỏ i cu ố n - friske ruller 95
Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer,
peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.
11. Cá ng ừ cu ố n di ế p - friske ruller med tunfisk 95
Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe
og bionda salat.
12. Cá h ồ i cu ố n n ấ m - friske ruller med laks 95
Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter,
enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.
13. Th ị t bò cu ố n táo - friske ruller med oksefilet 95
Friske ruller med mango, fintskåret grønt æble, letstegt oksefilet og friske urter.
14. Cá chiên xù - sprødestegte torskefilet 89
Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.
Vietnamesiske salater med risnudler
70. G ỏ i tôm - salat med tigerrejer 149
Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet
hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
71. G ỏ i tôm gà - salat med kylling og tigerrejer 159
Vietnamesisk salat med tigerrejer, kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk,
fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø
og peanuts.
72. G ỏ i cá h ồ i - salat med råmarineret laks 169
Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet
hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
73. G ỏ i cá ng ừ - salat med råmarineret tunfisk 179
Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk,
fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø
og peanuts.
74. G ỏ i h ả i s ả n th ậ p c ẩ m - salat med alt godt fra havet 169
Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grøn
mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike,hvidløg,
lime, sesamfrø og peanuts.
75. G ỏ i bò - salat med oksefilet 159
Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet
hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø
og peanuts.
76. G ỏ i m ự c tr ộ n măng tây - salat med blærksputter og asparges 159
Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, hvidløg,
lime, sesamfrø og peanuts.
77. G ỏ i gà - salat med kylling 149
Vietnamesisk salat med kyllingebryst, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet
hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.
Hovedretter
Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret
med fx. chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor noget, eller du vil ikke have koriander, peanuts, peber
frugter... skal du bare sige til.
30. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 149
Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver
af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.
31. Ph ở gà - hønsekødsuppe med risnudler 149 Den kendte
vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt
kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.
32. Bún bò Hu ế - stærk vietnamesisk oksekødsuppe med fine risnudler 149
33. Specialitet fra den byen Hue, der var den vietnamesiske konges domicil. Stærkt
krydret oksekødsuppe med risnudler og vietnamesisk mortadelpølse. Serveres
med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.
34. Bò bít t ế t - steak af kalvefilet på støbejerns tallerken 149 Steak af
supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter,
som man gør det i Vietnam. Steaken tilberedes og serveres på en støbejernstallerken
med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts.
35. Bò né - stykker kalvefilet af på støbejerns tallerken 159 Stykker af
supermør kalvefilet, der er marineret med hvidløg, ingefær og krydderurter, som man
gør det i Viet Nam. Kødet tilberedes og serveres på en støbejernstallerken, med stegt
æggeblomme, vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts. Hvis du
ikke ønsker stegt æggeblomme, kan du bare sige til.
36. Ch ả cá - grillet havaborre - fisk på støbejerns tallerken 159 Lokal
fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så
du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat vietnamesiske pickles
og rispandekage.
37. Tôm né - grillet tigerrejer på støbejerns tallerken 159
Grillede tigerrejer med vietnamesiske pickles, sesamfrø og finthakkede peanuts,
der serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat
vietnamesiske pickles og rispandekage.
38. Bún ch ả giò - salat med finnudler og stegte forsårruller 149
Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer
svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles
samt sesamfrø og finthakkede peanuts.
39. Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager 149 Stykker af
fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske
grøntsager.
40. Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager 149 Stegte
kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
41. Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager 169 Stegte tigerrejer
tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.
42. Gà xào h ạ t đi ề u - kylling med cashewnødder 169 Stegte kyllingestykker
tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.
43. Tôm xào h ạ t đi ề u - tigerrejer med cashewnødder 179 Stegte tigerrejer
tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.
44. Bún bò xào - risnudler med oksefilet 149 Stegte risnudler med
marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
45. Bún gà xào - risnudler med kylling 149 Stegte risnudler med
marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og
hvidløg.
46. Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer 169 Stegte risnudler med
tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
47. C ơ m chiên bò - stegte ris med oksefilet 149 Stegte ris med
marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
48. C ơ m chiên gà - stegte ris med kylling 149 Stegte ris med
marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og
hvidløg.
49. C ơ m chiên tôm - stegte ris med tigerrejer 169 Stegte ris med tigerrejer
tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.
50. V ị t quay ngũ s ắ c - stegt and 169 Stegt and, der serveres med
årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.
51. H ả i s ả n xào th ậ p c ẩ m - alt godt fra havet 179 Stegte tigerrejer,
blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager
og lidt chili.
52. M ự c xào sat ế - blæksprutter i rød chili sauce 159 Stegt blæksprutte
tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød
chilisauce.
Vegetar Menu
Foretter
90. G ỏ i cu ố n chay - friske vietnamesiske vegetarruller 89
Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk,
friske koriander og mynte, svøbt i rispapir.
91. G ỏ i rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat 119 Salat med
tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime,
sesamfrø og peanuts.
Hovedretter
92. Rau xào chay 139 Stegte tofu med årstidens friske
sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør)
93. C ơ m chiên chay 139 Stegte ris med tofu og årstidens
friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.
94. Bún xào chay 139 Stegte risnudler med tofu årstidens
friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg.
95. Đ ậ u hũ s ố t cà chua 139 Sprødstegt tofu lagt på en bund af
vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.
Tilbehør
300. Rejechips 40 kr
301.Rispapir 5 kr/stk
302. Ris/ risnudler 35 kr
303. Cashewnødder 50 kr
Dessert
200 Trái cây s ữ a chua 65 Syrlig sød dessert
yoghurt serveret friske tropiske frugter.
201 Chocolate nhi ệ t đ ớ i 65 Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.
202 Kem trái cây 65 Is med torvets friske frugter