Bonjour Vietnam
Best food delivery in Copenhagen
Restaurant Guru 2020

vietnam japan china france italy south-korea

​Take away/ Catering ​

Vi holder åbent for Take Away fra kl.13.30 - kl.21.45 mandag - søndag

Bestil Her

​​

​Vi tilbyder Take Away både som Menuer og A la carte. 

Hvis I ønsker at bestille fra vores nedenstående a la cart menu, husk venligst, at retter nr. 34, 35, 36, 37 gælder ikke som Take away!

Take away menu​er​

​​Menu 1 (195 kr)

  • Stegte forårsruller med hakket kylling.

  • Vietnamesisk salat med oksefilet​

Menu 2 (290 kr)

  • Stærkt krydret oksekødssuppe med risnudler(lille).

  • Friske rispapirruller med kylling og rejer.

  • Stegte kyllingestykker tilberedt med grøntsager og cashewnødder og ris som tilbehør.​

Menu 3 (350 kr)

  • Sprødstegt torskefilet.

  • Salat med frisk fersk laks, tunfisk og lakserogn.

  • Stegt blæksprutte med grøntsager i rød chilisauce og ris som tilbehør.

Menu 4 (180 kr, vegetar)

  • Friske vietnamesiske rispapirruller med stegt tofu og grøntsager.

  • Sprødstegte forårsruller med vegetarfyld, serveret med stegte ris og salat.

Menu 5 (små sprøde retter til 2 personer), 450 kr

  • ​Stegte forårsruller med hakket kylling.
  • Stegte forårsruller med rejer og hakket svinekød.

  • Sprødstegt torskefilet.

  • Sprødstegte ravioli med hakket kylling.

  • Sprødstegte dumplings med rejer og svinekød.

  • Sprødstegte panerede rejer med panko rasp.

Menu 6 (små friske retter til 2 personer), 490 kr

  • ​Friske rispapirruller med kylling og rejer.
  • Friske ruller med råmarineret laks.

  • Friske ruller med råmarineret tunfisk.

  • Friske stykker af spicy råmarineret laks.

  • Friske stykker af fersk laks, tunfisk og lakserogn.

Menu 7 (260 kr, til 2 personer)

  • Stegte kyllingestykker med grøntsager og cashewnødder og ris som tilbehør.

  • Oksekødsuppe med flade risnudler(stor).

Menu 8 (460 kr, til 2 personer)

  • Sprødstegte ravioli med hakket kylling.

  • Friske rispapirruller med kylling og rejer.

  • Salat med råmarineret laks.

  • Stegt and, der serveres med sprødstegte grøntsager og ris som tilbehør.

Menu 9 (Skaldyrsmenu), 395 kr, til 2 personer

  • Sprødstegte panerede rejer med panko rasp.

  • Stegte rejer med grøntsager og cashewnødder og ris som tilbehør.

  • Stegt blæksprutte, blå muslinger og rejer med grøntsager og lidt chili og ris som tilbehør.

Menu 10 (børnevenlig familesmenu, nok til 3 - 4 personer), 395 kr

  • Sur sød kylling med sprødstegte grøntsager og ris som tilbehør.

  • Stegte risnudler med marineret oksefilet.

  • Stegte ris med tilberedt med kyllingestykker og grøntsager.

Menu 11 (børnevenlig familesmenu, nok til 4 - 5 personer), 620 kr

  • Stegte forårsruller med hakket kylling.

  • Sprødstegte panerede rejer med panko rasp.

  • Grillet oksefilet med nudler og grøntsager.

  • Stegt and, der serveres med sprødstegte grøntsager og ris som tilbehør.

  • Stegte ris med kylling og grøntsager

​​Menu 12: SUPER TILBUD TIL CATERING

​(8 retter, skal bestilles til mindst 8 personer (325 kr/ person)

TRE FORRETTER​

  • ​Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med kylling.​

  • Stegte vietnamesiske forårsruller.

  • Friske rispapirruller med kylling og rejer.

HOVEDRETTER

  • Stegte risnudler med marineret oksefilet, friske grøntsager, løg og hvidløg.

  • Stegte kyllingestykker tilberedt med friske grøntsager og cashewnødder.

  • Stegte blæksprutter tilberedt med friske grøntsager og lidt chili.

  • Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, mango, sesamfrø og peanuts.

DESSERT

Hjemmelavet vietnamesisk chokoladedessert med friske frugter

                 

Tilbehør

110. Peanuts 40 kr

111. Cashewnødder 50 kr

112. Rejechips 40 kr

113. Rispapir 5 kr/stk

114. Ris 35 kr

115. Stegte ris 60 kr

116. Risnudler 35 kr

117: Stegte risnudler 60kr

​Er det sikkert at spise take-away i disse dage?


For at give dig et ordentligt svar, henviser vi til Fødevarestyrelsens hjemmeside, www.fvst.dk, hvor der blandt andet står:“Coronavirus (COVID-19) smitter ikke gennem mad (...)“

Du kan med andre ord, ifølge Fødevarestyrelsen, ikke blive smittet med coronavirus via mad. Vil du gerne læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til fødevarer og dermed også til mad, der er bestilt udefra, finder du det her:​

Hvis du gerne vil være ekstra forsigtig, når du bestiller mad, kan du enten sige det til os i telefonen eller skrive en kommentar til din bestilling om, at buddet, der leverer din mad, skal banke på eller ringe på døren, når maden er fremme hos dig. Så stiller buddet maden udenfor din dør.

Og husk så, at vi skal passe ekstra godt på hinanden i den kommende tid.

Skal du fejre en festlig begivenhed - stor eller lille - eller skal du have hurtig gæste­mad?​ Bestil Take Away hos os.

En festlig begivenhed?

En frokost eller middag med vietnamesisk mad, sammen med familie, venner eller arbejdskollegaer, er et godt alter­nativ til traditionel mad.

​Vi tilbereder en dejlig, eksotisk frokost eller middag. Ring og fortæl hvad du kunne tænke dig at tilbyde dine gæster, så laver vi maden til jeres arrangement.

Ring og bestil vores Catering til dit næste arrangement på tlf. 53 53 67 97.

À la carte

Foretter/Snack retter

(Er du allergigk overfor noget, eller hvis du kan ikke lide koriander, peber frugter, peanuts, dild... bedes du

venligst at give besked til tjeneren når du bestiller mad).

​1. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler 89

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime og friske koriander.

89,-

2. Ph ở gà - vietnamesisk hønsekødsuppe med risnudler 89

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime og friske koriander.

89,-

6. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli 89

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret hakket kylling, skovøresvampe, krydderurter og løg, der serveres med vietnamesisk salat og vores hjemmelavede sauce

89,-

7. Ch ả giò - også kaldet ”nem” eller stegte vietnamesiske forsårruller

Hakket kylling, skovøresvampe, løg, glaskål og glasnudler svøbt i rispapir og stegt gyldne.

89,-

​8. Cá ng ừ tr ộ n d ầ u mè - spicy tunfisk

Friske stykker af tunfisk tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce

129,-

9. Cá h ồ i tr ộ n d ầ u mè - spicy laks

Friske stykker af råmarineret laks tilberedt med sesamfrø, chili, citron, sesamolie og fiskesauce.

119,-

10. G ỏ i cu ố n - friske ruller

Friske vietnamesiske ruller med fint skåret kylling, tigerrejer, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk, friske koriander og mynthe, svøbt i frisk rispapir.

95,-

11. Cá ng ừ cu ố n di ế p - friske ruller med tunfisk

Frisk tunfisk med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter, enoki svampe og bionda salat.

95,-

12. Cá h ồ i cu ố n n ấ m - friske ruller med laks

Tynde skiver af letsaltet rå norsk laks med frisk mynte, koriander, sød basilikum, peberfrugter,enoki svamp og bionda salat, svøbt i plader af sprødstegt tørret tang.

95,-

​14. Cá chiên xù - sprødestegte torskefilet

Sprødestegte torskefilet, der serveres med vietnamesisk salat og hjemmelavet sød chilisauce.​

89,-

Salater - Vietnamesiske salater med risnudler

70. Gỏi tôm - salat med tigerrejer

Vietnamesisk salat med tigerrejer, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

149,-

71. Gỏi tôm gà - salat med kylling og tigerrejer

Vietnamesisk salat med tigerrejer, kylling, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts

159,-

72. Gỏi cá hồi - salat med råmarineret laks

Vietnamesisk salat med råmarineret laks, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

169,-

73. Gỏi cá ngừ - salat med råmarineret tunfisk

Vietnamesisk salat med råmarineret tunfisk, papaya, lotus, grøn mango, agurk,fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

179,-

74. G ỏ i h ả i s ả n th ậ p c ẩ m - salat med alt godt fra havet

Vietnamesisk salat med tigerrejer, blærksputter, blåmuslinger, papaya, lotus, grønmango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike,hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

169,-

75. Gỏi bò - salat med oksefilet

Vietnamesisk salat med rosastegt oksefilet, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

159,-

76. Gỏi mự c trộn măng tây - salat med blærksputter og asparges

Vietnamesisk salat med blærksputter og asparges i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

159,-

77. Gỏi gà - salat med kylling

Vietnamesisk salat med kyllinge, papaya, lotus, grøn mango, agurk, fintsnittet hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, hvidløg, lime, sesamfrø og peanuts.

149,-

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med ris som tilbehør, hvis intet andet er nævnt. Foretrækker du, din mad serveret

med fx. chili, ekstra urter, eller er du allergisk overfor noget, eller du vil ikke have koriander, peanuts, peber

frugter osv. skal du bare sige til.​

30. Ph ở bò - vietnamesisk oksekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af

149,-

31. Ph ở gà - hønsekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Hønsekødsuppe med flade risnudler og stykker af mørt kyllingekød. Serveres med lime, friske koriander og bønnespirer ved siden af.

149,-

38. Bún ch ả giò - salat med finnudler og stegte forsårruller

Vietnamesiske forårsruller med hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne. Serveres med risnudler, salat, vietnamesiske pickles samt sesamfrø og finthakkede peanuts.

149,-

39. Bò xào rau - oksefilet med letsauterede grøntsager

Stykker af fedtmarmoreret oksefilet stegt rosa tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

149,-

40. Gà xào rau - kylling med letsauterede grøntsager

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

149,-

41. Tôm xào rau - tigerrejer med letsauterede grøntsager

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager.

169,-

42. Gà xào h ạ t đi ề u - kylling med cashewnødder

Stegte kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.

169,-

43. Tôm xào h ạ t đi ề u - tigerrejer med cashewnødder

Stegte tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og cashewnødder.

179,-

44. Bún bò xào - risnudler med oksefilet

Stegte risnudler med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg

149,-

45. Bún gà xào - risnudler med kylling

Stegte risnudler med marineret kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.

149,-

46. Bún tôm xào - risnudler med tigerrejer

Stegte risnudler med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg

169,-

47. C ơ m chiên bò - stegte ris med oksefilet

Stegte ris med marineret oksefilet tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg

149,-

48. C ơ m chiên gà - stegte ris med kylling

Stegte ris med marinerede kyllingestykker tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg

149,-

49. C ơ m chiên tôm - stegte ris med tigerrejer 169

Stegte ris med tigerrejer tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager, løg og hvidløg.​

169,-

50. V ị t quay ngũ s ắ c - stegt and

Stegt and, der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.​

169,-

51. H ả i s ả n xào th ậ p c ẩ m - alt godt fra havet

Stegte tigerrejer, blæksprutte og blåmuslinger tilberedt med årstidens sprødstegte friske grøntsager og lidt chili.

179,-

52. M ự c xào sat ế - blæksprutter i rød chili sauce

Stegt blæksprutte tilberedt med hvidløg og sprødstegte friske grøntsager i satésauce, en autentisk rød chilisauce.

159,-

Vegetar Menu

Foretter

90. G ỏ i cu ố n chay - friske vietnamesiske vegetarruller

Friskevietnamesiske ruller med stegt tofu, risnudler, bønnespirer, peberfrugter, agurk,

friske koriander og mynte, svøbt i rispapir.

89,-

​91. G ỏ i rau chay – vietnamesisk vegetarisk salat

Salat med tofu, papaya, lotus, grøn mango, agurk, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts

119,-

Hovedretter

92. Rau xào chay

Stegte tofu med årstidens friske sprøde grøntsager (serveres med ris som tilbehør

139,-

93. C ơ m chiên chay

Stegte ris med tofu og årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidløg

139,-

94. Bún xào chay

Stegte risnudler med tofu årstidens friske sprøde grøntsager, løg og hvidlø

139,-

95. Đ ậ u hũ s ố t cà chua

Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce og forårsløg.

139,-

Tilbehør

300. Rejechips 40 kr

301. Rispapir 5 kr/stk

302. Ris/ risnudler 35 kr

303. Cashewnødder 50 kr

Dessert

200. Trái cây s ữ a chua

Syrlig sød dessert yoghurt serveret friske tropiske frugter.​

65,-

201. Chocolate nhi ệ t đ ớ i

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade.

65,-

Take Away Menu - tilbud

(Hvis I vil gerne bestille Take away fra vores A la carte, venligst klik her)

(Kun: 169 kr )

Dagens Take Away Menu kan ikke kombineres med andre tilbud

Friske ruller med tun

Normalt pris: 95  kr​

Stegte risnudler med oksekød

Normalt pris: 149 kr​

   

Firmainformation

​Vesterbrogade 44 - 1620 København V

Vi holder åbent for Take Away fra kl.13.30 - kl.21.45 mandag - søndag, også nytårsaften.

Vi holder lukket den 23 dec, 24 dec 2020, den 1 jan og den 2 jan 2021

Åbningstider: 16.00 - 24.00

Kontaktinformation

Ring på 53 53 67 97

Hold kontakten med os

fb-f-logo-white-57     youtube_light_color_icon  twitter-bird-dark-bgs  instagram

Hvem er vores gæster / Hvem er vores gæster

Og mange flere, click here